Логотип Репозиторијума
  • English
  • Српски
  • Srpski
  • Пријави се
    Нови корисник? Кликните овде да бисте се регистровали.Јесте ли заборавили лозинку?
  • Заједнице & Колекције
  • Комплетан Репозиторијум
  1. Старт
  2. Прегледај по аутору

Прегледај по Аутор "BERJAN, S."

Сада се приказује 1 - 1 од 1
Резултати по страници
Опције сортирања
  • Учитавање...
    Сличица
    Ставка
    HOUSEHOLD FOOD WASTE IN MONTENEGRO
    (Codon Publications, 2019) BERJAN, S.; MRDALJ. V.; EL BILALI, H.; VELIMIROVIC, A.; BLAGOJEVIC, Z.; BOTTALICO, F.; DEBS, P.; CAPONE, R.
    Approximately one third of all food produced for human consumption is lost or wasted. This study provides a general overview about household food waste in Montenegro. An online survey was carried out in 2015 with a random sample of 371 adult Montenegrins (70.1% female; 91.1% less than 44 years old; 81.2% high-educated). Most of the respondents (90.8%) had high concerns related to food waste. Bakery products are the most wasted foods. Monthly economic value of food waste is 5–25 Euro. Raising Montenegrins’ awareness about environmental, ethical and economic implications of household food wastage is crucial to address this issue.
Адреса
Вука Караџића 30,
71126 Лукавица, Источно Сарајево,
Република Српска
БиХ
Контакт
+387 57 320 330
univerzitet@ues.rs.ba
https://www.ues.rs.ba
понедељак-петак: 07.30 - 15.30
Корисничка подршка
Универзитетски рачунарски центар
+387 57 320 140
urc@ues.rs.ba
https://urc.ues.rs.ba

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback