Логотип Репозиторијума
  • English
  • Српски
  • Srpski
  • Пријави се
    Нови корисник? Кликните овде да бисте се регистровали.Јесте ли заборавили лозинку?
  • Заједнице & Колекције
  • Комплетан Репозиторијум
  1. Старт
  2. Прегледај по аутору

Прегледај по Аутор "Stakhurlova, A A"

Сада се приказује 1 - 1 од 1
Резултати по страници
Опције сортирања
  • Учитавање...
    Сличица
    Ставка
    Rheological properties of composite mixtures from wheat and amaranth flour
    (IOP Publishing, 2022) Derkanosova, N M; Stakhurlova, A A; Vukic, M; Vujadinovic, D
    The lack of essential nutrients in the population’s diet contributes to the expansion of the range of traditional products through the production of fortified products. Enrichment is often carried out by adjusting the traditional recipe by introducing unconventional raw materials, characterized by an increased content of deficient substances, primarily protein, alimentary fiber, minerals and vitamins. Changes in the properties of the dough lead to a change in the characteristics of the finished bakery. The influence of different dosages of unconventional raw materials (in the article - flour from extrudate amaranth grain, from 10 to 20 %) on the rheological properties of the dough was investigated using Brabender instruments.
Адреса
Вука Караџића 30,
71126 Лукавица, Источно Сарајево,
Република Српска
БиХ
Контакт
+387 57 320 330
univerzitet@ues.rs.ba
https://www.ues.rs.ba
понедељак-петак: 07.30 - 15.30
Корисничка подршка
Универзитетски рачунарски центар
+387 57 320 140
urc@ues.rs.ba
https://urc.ues.rs.ba

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback